κοτόπουλο σουβλάκι σε δενδρολίβανο

14 Ιουλίου 2017

Υλικά

  • 2  κομμάτια από στήθος κοτόπουλου
  • 1 κ.γ. κάρυ
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι
  • μερικά κλαράκια δεντρολίβανου να τα χρησιμοποιήσουμε για καλαμάκια

Εκτέλεση

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ή μία λεκάνη. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κάρυ, την πάπρικα, τη σάλτσα σόγιας και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και περνάμε τα κομμάτια στα κλαράκια δενδρολίβανου.
Τα ψήνουμε στη σχάρα για 20 έως 30 λεπτά γυρίζοντας απ’ όλες τις πλευρές, μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.

 

φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.