Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα ψαράκια, αν δεν μας τα καθαρίσουν στο ιχθυοπωλείο. Αφαιρούμε τα κεφάλια με προσοχή, πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε ταψί. Αλατίζουμε, ρίχνουμε τη ρίγανη και ανακατεύουμε απαλά. Τα αραδιάζουμε,  τα περιχύνουμε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο.

 

  • Τοποθετούμε πάνω τους, τις φέτες λεμονιού, ρίχνουμε τα φρέσκα φύλλα ρίγανης και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 – 25 λεπτά περίπου ανάλογα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς αλλά να μην στεγνώσουν.
φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: