Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε το ψάρι και το αφήνουμε να στραγγίσει από το νερό. Επίσης καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε φέτες.

 

  • Απλώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα. Αλατοπιπερώνουμε το κοκκινόψαρο άπό τις δύο πλευρές και μέσα στην κοιλιά, το βάζουμε στη λαδόκολλα και γύρο του τα λαχανικά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα στα λαχανικά, ανακατεύουμε απαλά και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε από πάνω τα φύλλα δάφνης. Κλείνουμε τη λαδόκολλα ως πακέτο, τυλίγουμε καλά το πακέτο με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς C για 1 ώρα κι ένα τέταρτο περίπου. Παρακολουθούμε και προσέχουμε να μην παραψηθεί και στεγνώσει το ψάρι, το θέλουμε ζουμερό.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών