Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε τα καρότα και τα παντζάρια σε ένα μπολ, τ’ αλατίζουμε, τ’ ανακατεύουμε και τα βάζουμε σ’ ένα ταψί. Βάζουμε τους κολιούς (αφού πρώτα τους αλατίζουμε απ’ όλες τις πλευρές και στη κοιλιά) σε σειρά πάνω στα λαχανικά.

 

  • Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς.
    Στα 20 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδίσουν.

 

  • Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με φρέσκο λεμόνι και δροσερή πράσινη σαλάτα!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών