Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε το  αλεύρι ολικής και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν και ανοίγουμε μια μικρή λακκούβα στο κέντρο, ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τη μαγιά. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο – λίγο χλιαρό νερό, όσο πάρει για να γίνει η ζύμη εύπλαστη, μαλακή. Την απλώνουμε με τα χέρια σε λαδωμένο ταψί.

 

  • Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για μισή ώρα περίπου, να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο. Στολίζουμε τοποθετώντας  από πάνω τα ψιλοκομμένα λαχανικά που επιλέξαμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει το ψωμί μας. Έτοιμο να το απολαύσουμε ή να το προσφέρουμε με χαρά!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών