Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα χόρτα τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι μαζί με τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού και τα βάζουμε στο ταψί πάνω στα χόρτα.  Πασπαλίζουμε τα φιλέτα σολομού με την πάπρικα, περιχύνουμε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  για 20 έως 30 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί το ψάρι και τα χόρτα.

 

  •  Βγάζουμε από το φούρνο, μοιράζουμε τα φιλέτα, μαζί με χόρτα σε πιάτα, γαρνίρουμε με τη μέντα και σερβίρουμε.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών