Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο από το ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο μαζί με το μείγμα από τα πράσα και τα κρεμμύδια, ρίχνουμε τα αυγά, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε τα μισά φύλλα αλειμμένα με λίγο ελαιόλαδο μεταξύ τους, στρώνουμε από πάνω τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, αλειμμένα κι αυτά με λίγο ελαιόλαδο.
Κλείνουμε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα, χαράζουμε με ένα μαχαίρι σε μεγάλα κομμάτια και αλείφουμε όλη την επιφάνεια με ελαιόλαδο. Χτυπάμε σε ένα μπολ το αυγό, ρίχνουμε το ζωμό κότας και ανακατεύουμε απαλά. Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό την πίτα και με ένα πινέλο βοηθάμε να πάει σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 50΄ περίπου μέχρι να ροδίσει.