Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο προσθέτουμε τα μπαχαρικά ανακατεύουμε και μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το σπανάκι και τα διάφορα χόρτα. Αφήνουμε να μαγειρευτούν 15 λεπτά και μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσουν άλλα 10 λεπτά.
Ανοίγουμε φωλιές στα χόρτα, σπάμε τα αυγά ένα – ένα και τα ρίχνουμε ολόκληρα με προσοχή να μη σπάσουν, ένα μέσα σε κάθε φωλιά.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Σερβίρουμε με φέτα και φρέσκο ψωμί.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: