Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα και το κάρυ. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις ντομάτες πολτοποιημένες. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει, μέχρι να μείνει με το λαδάκι της (30 έως 35 λεπτά περίπου). Προς το τέλος προσθέτουμε και το βασιλικό.
- Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα φιογκάκια (ζυμαρικά) σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα από πάνω.
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!