Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε λίγο τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε την κολοκύθα, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και αφήνουμε να βράσει για 10΄ στους χυμούς της. Ρίχνουμε τον κύβο λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και το μάραθο. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια του μπακαλιάρου αφού πρώτα τα αλατοπιπερώσουμε. Προσθέτουμε το σέλινο και αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό.
Κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 20 έως 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του βρασμού παρακολουθούμε να μην εξατμιστεί τελείως το ζουμί. Θέλουμε να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη. Προς το τέλος λίγα λεπτά πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε και το κρόκο Κοζάνης.