Εκτέλεση
- Σε κάθε κομμάτι σφολιάτας (στο κέντρο) βάζουμε με ένα κουταλάκι γλυκό ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Ρίχνουμε και μερικά αμύγδαλα ή καρύδια.
- Με τα δάχτυλα τα οποία έχουμε βρέξει με λίγο νερό, διπλώνουμε τις άκρες κάθε κομματιού προς τα επάνω και τις στρίβουμε ώστε να μοιάζουν με πουγκάκια, και τα τοποθετούμε στο ταψί του φούρνου μας όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 20΄ περίπου ανάλογα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη… Έτοιμα!!!