Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα ψάρια ή μας τα καθαρίζουν στο ιχθυοπωλείο. Τα πλένουμε καλά, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε στην κοιλιά τους από μία φέτα λεμονιού, τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και τα πασπαλίζουμε με το λεμονοθύμαρο.

 

  • Ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς για 30 – 40 λεπτά περίπου μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.

 

  • Τα σερβίρουμε με μία πράσινη δροσερή σαλάτα ή βραστά λαχανικά.
φωτογραφία οδηγιών