Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια, και τη λιώνουμε σε μπεν μαρι ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Αφού λιώσει προσθέτουμε τα καρύδια και το γλυκό κουταλιού. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σοκολάτα. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις βάζουμε πάνω σε μεγάλη πιατέλα, στρωμένη σε λαδόκολλα. Όταν κρυώσουν και παγώσουν πασπαλίζουμε με το κακάο, ξεκολλάμε προσεχτικά και βάζουμε τα σοκολατάκια σε χαρτάκια. Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε. Αν θέλουμε να παγώσουν πιο γρήγορα τα βάζουμε στο ψυγείο.