Εκτέλεση

  • Ψιλοκόβουμε τον σολομό με ένα μαχαίρι και τον βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά το μείγμα. Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το τοποθετούμε για 20 – 30 λεπτά στο ψυγείο.

 

  • Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες όλα τα λαχανικά, τ’ αλατοπιπερώνουμε… και τ’ απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί ή άλλο σκεύος κατάλληλο για το φούρνο. Ρίχνουμε μισό φλιτζ. του τσαγιού νερό και τα βάζουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο για 15 έως 20 λεπτά.

 

  • Με λαδωμένα χέρια παίρνουμε μείγμα και πλάθουμε μπιφτέκια. Τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω από τα μισοψημένα λαχανικά και ξαναβάζουμε στο φούρνο για 20 – 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν και ροδίσουν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα. Τα σερβίρουμε ζεστά με  δροσερή σαλάτα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών