Εκτέλεση
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κύβους. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε 3΄. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και στη συνέχεια τα κολοκύθια, τις μελιτζάνες, τα καρότα τις πατάτες και συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 5΄. Τέλος ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και 1/2 φλιτζ. του τσαγιού νερό. Ανακατεύουμε απαλά και σιγοβράζουμε για 40΄ – 50΄. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος λίγο νερό ακόμα.