Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεστένουμε την κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Προσθέτουμε τη μισή καρύδα ( την υπόλοιπη την κρατάμε για την επικαλύψουμε τις τρούφες) και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα ή όσο χρειάζεται για να σφίξει λίγο και να γίνει εύπλαστο. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε στην καρύδα. Τις βάζουμε σε χαρτάκια και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου να κρυώσουν και να σφίξουν.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών