Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κατσαρόλα με αρκετό νερό, ρίχνουμε αλάτι και μερικές σταγόνες λάδι για να μη φουσκώσουν. Αρκούν 8΄-10΄εξαρτάται πόσο βρασμένα τα θέλουμε. Τα αδειάζουμε στο σουρωτήρι και κρατάμε 1/2 φλιτζ. από το νερό τους. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τη σάλτσα, το νερό που κρατήσαμε, αλάτι, πιπέρι και μόλις αρχίσουν να βράζουν προσθέτουμε τον τόνο. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα έτοιμα (βρασμένα) ζυμαρικά κλείνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε στα πιάτα στολίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: