Πατατοσαλάτα με τόνο

17 Νοεμβρίου 2018

Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 – 5 μέτριες πατάτες
  • 2 καρότα βρασμένα, κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας κρίταμο (τουρσί)
  • μερικές ελιές κομμένες
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις βράζουμε στον ατμό. Τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στραγγίζουμε τον τόνο και τον ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα καρότα, το κρίταμο, τις ελιές και ανακατεύουμε απαλά. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και λίγο αλάτι, χτυπάμε το μείγμα και περιχύνουμε την σαλάτα. Είναι έτοιμη…χορταστική και πολύ νόστιμη!

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.