Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα λαχανικά,  τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν και τ’ απλώνουμε  πάνω σε χαρτί κουζίνας.

 

  • Βάζουμε το πλιγούρι σε μία μικρή κατσαρόλα και ρίχνουμε ζεστό νερό… όσο να το καλύπτει. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε μέχρι το πλιγούρι να απορροφήσει το νερό για 20΄- 30΄περίπου.

 

  • Κόβουμε και βάζουμε τα λαχανικά σ’ ένα μπολ. Στραγγίζουμε το πλιγούρι και το προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε και τις ντομάτες, το αλάτι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά. Πασπαλίζουμε από πάνω με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, αν θέλουμε τη στολίζουμε  με άνθη… και έτοιμη η σαλάτα μας να τη σερβίρουμε.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών