Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τα υλικά της σάλτσας (γιαούρτι, μουστάρδα, κρεμμύδι, άνηθο, αλάτι) και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι να ομογενοποιηθούν.

 

Τοποθετούμε τις φέτες από τα αγγούρια σε ένα μπολ και περιχύνουμε τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά, τα κλείνουμε σε αεροστεγές δοχείο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι που θα έρθει η ώρα για το σερβίρισμα.

 

Αδειάζουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος, διακοσμούμε και έτοιμη η σαλάτα μας… δροσερή… δροσερή!

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: