Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν. Τα κόβουμε με το χέρι ή τ’ αφήνουμε ολόκληρα αν είναι μικρά φυλλαράκια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Καθαρίζουμε το μήλο το κόβουμε σε μικρούς κύβους, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει και το ρίχνουμε στα λαχανικά. Προσθέτουμε τα καρύδια και το ρόδι. Σε ένα μπρίκι, ζεσταίνουμε λίγο (πολύ λίγο) το μέλι να λιώσει και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά για το ντρέσιγκ . Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.

φωτογραφία οδηγιών