Εκτέλεση
Βάζουμε την κολοκύθα, τα ρεβίθια και τα ντοματίνια σε ταψί ή σε πυρίμαχο σκεύος, στρωμένο με λαδόκολλα, τα απλώνουμε, ρίχνουμε λίγο αλάτι, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 20΄περίπου μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν ελαφρώς. Τ’ αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και ετοιμάζουμε τη σαλάτα μας. Σε μία πιατέλα βάζουμε την κολοκύθα, τα ρεβίθια και τα ντοματίνια. Χτυπάμε σε ένα βαζάκι (ή σέικερ) το ελαιόλαδο, το ξίδι, τη μουστάρδα, ελάχιστο αλάτι γιατί ρίξαμε και κατά το ψήσιμο, και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Ρίχνουμε από πάνω την πάπρικα και τον βασιλικό και σερβίρουμε.