Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά  τα άνθη και τα φύλλα καπουτσίνου και τ’ αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. Πλένουμε  το μαρούλι και το άισμπεργκ (ένα – ένα τα φύλλα τους καλά), τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το καρότο, τα ντοματίνια και τα φύλλα καπουτσίνου.

 

  • Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξίδι και το αλάτι και τα ρίχνουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά και τ’ αδειάζουμε σε μία πιατέλα ή σαλατιέρα. Αφαιρούμε από τα άνθη τους στήμονες και τα κοτσανάκια τους, τα τοποθετούμε πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών