Εκτέλεση

Βάζουμε το κους κους σε ένα μπολ με ζεστό νερό να το σκεπάζει. Βάζουμε σε ένα άλλο μπολ όλα τα υλικά εκτός από το ξύδι, το ελαιόλαδο το αλάτι, (τη ντομάτα, τα φύλλα σχοινόπρασου και τα φύλλα μαρουλιού τα κρατάμε για γαρνίρισμα). Όταν το κουσκούσι τραβήξει το νερό και μαλακώσει (προσέχουμε να μη λασπώσει) το ανακατεύουμε να μη σβολιάσει (το στραγγίζουμε σε περίπτωση που έχει μείνει με νερό) και το αδειάζουμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε και τα υλικά του άλλου μπολ και ανακατεύουμε απαλά . Περιχύνουμε με τη σάλτσα (ελαιόλαδο, μπαλσάμικο ή μηλόξιδο και αλάτι). Στολίζουμε με την ντομάτα, τα φύλλα μαρουλιού και το σχοινόπρασο. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!!

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: