Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τις φωλιές:

Βάζουμε τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο λαδωμένα μεταξύ τους. Τα κόβουμε όπως είναι όλα μαζί σε 6 κομμάτια και τα τοποθετούμε σε 6 στρογγυλές φόρμες (αλειμμένες με ελαιόλαδο) διαμέτρου 5 – 6 εκατοστών περίπου. Προσπαθούμε με το χέρι να στρώσουμε τα φύλλα στα φορμάκια ώστε να πάρουν το σχήμα της φωλιάς. Ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά στους 180° C μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζουμε από το φούρνο, τις αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τις ξεφορμάρουμε.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα:

Σ’ ένα μπολ βάζουμε τα υλικά της σαλάτας. Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά της σως και τη ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά, γεμίζουμε τις φωλιές, στολίζουμε με τα άνθη βασιλικού και σερβίρουμε.

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: