Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού και τα φύλλα ρόκας (κομμένα με το χέρι) σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε τους κύβους γραβιέρας ή φέτας, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το τριμμένο καρότο και τα κομμένα ντοματίνια και ανακατεύουμε απαλά με ξύλινη κουτάλα ή με τα χέρια μας.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με το πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μηλόξιδο, και το αλάτι, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο δυόσμο η μαϊντανό, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα.
- Τη στολίζουμε με τα άνθη και τη σερβίρουμε αμέσως.