Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Αφού στραγγίσουν τα κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια, τα φύλλα από το σπανάκι μένουν ολόκληρα. Τα τοποθετούμε σε βαθύ μπολ ή σαλατιέρα, ρίχνουμε τα καρύδια, τις φέτες από το πορτοκάλι και όλα τα υπόλοιπα υλικά που θέλουμε. Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας (ελαιόλαδο, αλάτι, χυμούς, μέλι, μουστάρδα) σε μούλτι ή σέικερ και περιχύνουμε το μείγμα στη σαλάτα. Στο τέλος ρίχνουμε και το ρόδι. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!

φωτογραφία οδηγιών