Εκτέλεση
- Πλένουμε τις φράουλες και τις απλώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Πλένουμε καλά τα φύλα από το μαρούλι, τα στεγνώνουμε και τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και τη ρόκα και την αφήνουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα νερά και την κόβουμε με το χέρι.
- Βάζουμε σε ένα μπολ το μαρούλι και τη ρόκα. Προσθέτουμε το αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες και το καρότο σε λωρίδες. Επίσης κόβουμε τις φράουλες σε φέτες τις ρίχνουμε από πάνω μαζί με τα πέταλα των λουλουδιών και ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το νερό και λίγο αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Τη σερβίρουμε αμέσως.