Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο λιωμένο, προσθέτουμε τα μπισκότα, τα κράνμπερυ, ή σταφίδες, τα ροδοπέταλα και ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά. Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και περιμένουμε να παγώσει καλά. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα τις τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Αφού παγώσουν ξεφορμάρουμε και έτοιμα τα σοκολατάκια να τα απολαύσουμε!… και να τα προσφέρουμε … μια γλυκιά μπουκιά ενέργειας !!!