Εκτέλεση
- Χτυπάμε τ’ ασπράδια με το αλάτι σε μαρέγκα, προσθέτοντας λίγη – λίγη τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι αμυγδάλου και ανακατεύουμε να ενωθεί με τη μαρέγκα, απαλά όμως για να μη ξεφουσκώσει.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε σε τόσα μπολ, ανάλογα με το πόσα χρώματα θα φτιάξουμε. Σε κάθε μπολ ρίχνουμε μερικές σταγόνες ζαχαροπλαστικής των χρωμάτων του θέλουμε και ανακατεύουμε πολύ ελαφρά.
- Σε ένα βουτυρωμένο ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα ή σιλικόνη, αραδιάζουμε με το κορνέ ή με κουτάλι, το μείγμα σε στρογγυλό σχήμα διαμέτρου 3 εκ. αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, γιατί με το ψήσιμο φουσκώνουν και απλώνουν.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20΄περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί.
- Αφού κρυώσουν εντελώς τα κάνουμε σάντουιτς γεμίζοντάς τα με μαρμελάδα.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.