Εκτέλεση

  • Αν αγαπάς τα αμύγδαλα… θα τις λατρέψεις αυτές τις μπάρες!… με την έντονη γεύση αμυγδαλόπαστας – marzipan, το άρωμα απ’ το εκχύλισμα και τα ροδισμένα τραγανά αμύγδαλα από πάνω!

 

  • Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να γίνουν αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό , την πάστα αμυγδάλου ψιλοκομμένη και το εκχύλισμα αμυγδάλου. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε ορθογώνιο ταψί διαστάσεων 24×18 εκ.

 

  • Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τα κράνμπερυ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βρασμούς C για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε κομμάτια και τα φυλάσσουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών