Εκτέλεση

  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το μισό φλιτζ. κρύο νερό και βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει, προσθέτουμε το ζεστό νερό, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά και αφήνουμε να κρυώσει.

 

  • Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα, τη ζάχαρη και την κρύα ζελατίνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια ή μικρά μπολάκια. Βάζουμε στο ψυγείο για 4 – 5 ώρες μέχρι να πήξει. Λίγο πριν το σερβίρουμε βάζουμε από πάνω το γλυκό που μας αρέσει περισσότερο!…

Το απολαύσαμε με γλυκό από εκατόφυλλα τριαντάφυλλα!!! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ->εδώ

φωτογραφία οδηγιών