Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό για να ζεσταθεί και ρίχνουμε το μέλι. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

 

  • Το βάζουμε σε ένα δοχείο με καπάκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε 30 – 40 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Επαναλαμβάνουμε για 4 – 5 φορές κάθε 40 λεπτά.
    Μετά το αδειάζουμε σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσει. Επιλέγουμε τσέρκι με τη διάμετρο που θέλουμε… μπορεί να έχει την ίδια με τη βάση της τούρτας.

 

  • Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το τοποθετούμε πάνω στη βάση . Βγάζουμε το τσέρκι και στολίζουμε την τούρτα βάζοντας τη φαντασία μας και τα υλικά που μας αρέσουν… Εγώ τη στόλισα με αγριοφράουλες, βατόμουρα και φυσαλίδες απ’ τον κήπο μας!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών