Εκτέλεση

  • Παγωτό σπιτικό!… Εύκολο και πολύ γευστικό…με μέλι… χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά!!!

 

  • Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα και το κακάο και την τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά μόλις το γάλα πάρει βράση. Ρίχνουμε το μέλι και τη σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και ομογενοποιηθεί το μείγμα.

 

  •  Αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάξυψη. Κάθε μισή ώρα το χτυπάμε για 4 έως 5 φορές. Το αφήνουμε αρκετές ώρες για να παγώσει και έτοιμο το παγωτό μας!!! Γευστικότατο!… με έντονη τη γεύση σοκολάτας.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών