Ένα γλυκό, δώρο της φύσης από άγριες τριανταφυλλιές. Δεν τις φροντίζουμε, φυτρώνουν μόνες σε ρεματιές, σε πλαγιές, στο δάσος και αλλού όπου υπάρχει υγρασία. Σε αφθονία μας προσφέρουν τους καρπούς τους.
Ακούσαμε και διαβάσαμε πως μετά από έρευνες ειδικών διαπιστώθηκε ότι οι καρποί αγριοτριανταφυλλιάς έχουν πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και περιέχουν μια ουσία που λειτουργεί ως παυσίπονο στους πόνους των αρθρώσεων. Στην οικογένεια μας χρησιμοποιούμε πολύ τους καρπούς και τους απολαμβάνουμε με όλους τους τρόπους…ως τσάι, σιρόπι εδώ-> Σιρόπι από καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς,
μαρμελάδα ->εδώ , και λικέρ εδώ->Λικέρ με καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς!!!
Πάει καιρός που ήθελα να το φτιάξω μ’ αυτούς τους καρπούς… εγώ τους θεωρώ “θησαυρούς”!!! Το δοκίμασα… πέτυχε, άρεσε σε όσους το δοκίμασαν… και στην οικογένεια!!! Έγινε τέλειο!!! “πολυβιταμινούχο”Το γλυκό μας… το φάρμακο μας !!!

Ευχαριστω για το τριανταφυλλο θα το δοκιμασω ,οι φωτο υπεροχες γιατι μου δειξατε βημα,βημα την ετελεση φιλλια απο Αμβουργο