Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα ροδάκινα, βγάζουμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. (Αν θέλουμε ομοιόμορφη τη μαρμελάδα αφαιρούμε και τις φλούδες τους).
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα ροδάκινα, προσθέτουμε τη στεβια και το νερό. Βράζουμε ενώ ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμη όταν αρχίζει να κολλάει στον πυθμένα της κατσαρόλας. Προς το τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού, αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σε λίγο όσο είναι ακόμα ζεστή τη μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Την αποθηκεύουμε σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.