Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά. Μόλις αρχίσει να ροδίζει σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τα κάστανα, τις σταφίδες, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει η γέμιση μέχρι να σωθούν τα υγρά της, βγάλουν τα υλικά τα αρώματα τους και γίνει η γέμιση μελωμένη. Τότε ρίχνουμε και το mincemeat, ανακατεύουμε να ενσωματωθεί με το μείγμα της γέμισης και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμη να την απολαύσουμε έτσι σκέτη ή αφού την αφήνουμε να κρυώσει λίγο, γεμίζουμε τη γαλοπούλα εδώ, το κοτόπουλο ή ότι άλλο πουλερικό θέλουμε. Καλή επιτυχία!

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών