Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα κάστανα και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν με αρκετό νερό για 20 – 30 λεπτά. Αφού βράσουν τα βγάζουμε από τη φωτιά, σουρώνουμε και μόλις κρυώσουν λίγο τα
    ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μείνουν ολόκληρα.

 

  • Ετοιμάζουμε τώρα τις γλυκοπατάτες. Τις καθαρίζουμε και τις πλένουμε καλά. Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε και τα κάστανα, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και το σκόρδο ολόκληρες τις σκελίδες, καθαρισμένες.

 

  • Αλατίζουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το νερό, τα φυλλαράκια και τις τρυφερές κορυφές δεντρολίβανου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 έως 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν οι γλυκοπατάτες και να ροδίσουν λίγο τα κάστανα.

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: