Εκτέλεση

Πλένουμε τα λουλούδια και αφαιρούμε το κοτσάνι και τα μικρά φυλλαράκια. Επίσης βγάζουμε με το χέρι από το εσωτερικό τους τον ύπερο και τους στήμονες με προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχουν εκεί κάποια έντομα όπως σφήκες, μυρμήγκια ή ψαλίδες. Κόβουμε τα τυριά, 20 κομμάτια το κάθε είδος, σε μέγεθος που θα χωράνε μέσα στο κάθε λουλούδι. Σπάμε ένα – ένα τα αυγά, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Γεμίζουμε τα λουλούδια με τα τυριά, δύο κομμάτια στο καθένα φέτα και γραβιέρα και τα διπλώνουμε ελαφρά με προσοχή να μη σπάσουν. Κατόπιν, τα αλευρώνουμε, τα βουτάμε στα αβγά και κατόπιν στη φρυγανιά. Λίγα λεπτά πριν τα σερβίρουμε, τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, τα γυρίζουμε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές . Αφού τηγανιστούν, τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι και στη συνέχεια σε πιατέλα και τα σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών