Εκτέλεση

  • Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μούλτι ή στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά και χτυπάμε τα υλικά, να ενωθούν. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και λίγο – λίγο το ελαιόλαδο. Με το συνεχές χτύπημα το μείγμα του ταραμά γίνεται απαλό σαν αλοιφή. Τον αδειάζουμε σε ένα μπολ, στολίζουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και έτοιμη η ταραμοσαλάτα να πάρει θέση στο τραπέζι.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών