Εκτέλεση
- Βάζουμε το ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια στο μούλτι ή στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το νερό και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο – λίγο το ελαιόλαδο, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα Έτσι το μείγμα του ταραμά θα γίνει απαλό σαν κρέμα. Αδειάζουμε την ταραμοσαλάτα σε ένα μπολ και τη στολίζουμε με τις ελιές και το μαϊντανό. Έτοιμη να την απολαύσουμε…