Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνουμε καλά το μείγμα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα.

 

  • Ετοιμάζουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε σε κομμάτια (μπουκιές) τα ρίχνουμε σε ένα ταψί, τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά, τον κουρκουμά, την πάπρικα και ανακατεύουμε. Βάζουμε και τα μπιφτέκια στο ταψί ανάμεσα και πάνω στα λαχανικά.
    Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το νερό και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 – 200°C, για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ψηθούν και ροδίσουν τα μπιφτέκια και τα λαχανικά και να μείνουν με το λαδάκι τους.

Ετικέτες:

Μοιράσου: