Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα ψάρια, ή μας τα καθαρίζουν στο ιχθυοπωλείο. Τα πλένουμε καλά και αφήνουμε στραγγίσουν τα νερά τους.
- Ετοιμάζουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε, και τα στρώνουμε στο ταψί. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι στα ψάρια εξωτερικά και μέσα στην κοιλιά τους και τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω στα λαχανικά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το νερό, καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς C για 30 – 40 λεπτά.
- Μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα και ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά ακόμα να ροδίσουν τα ψάρια. Προσέχουμε να μη στεγνώσουν πολύ αλλά να μείνουν ζουμερά.