Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία λεκάνη το αλεύρι και μπέικιν πάουντερ μαζί κοσκινισμένα, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μισό από το νερό και ζυμώνουμε. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Όταν γίνει είναι ζύμη την απλώνουμε σε σκεύος για τάρτες βουτυρωμένο και αλευρωμένο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κολοκύθα, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε, μέχρι να σωθούν τα υγρά. Ρίχνουμε το ζαμπόν και ανακατεύουμε. Βγάζουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τ’ αβγά, προσθέτουμε τα τυριά και το δυόσμο και ρίχνουμε στο μπολ το μείγμα της κολοκύθας. Ανακατεύουμε ελαφρά και απλώνουμε τη γέμιση στην τάρτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20΄-30΄.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: