Εκτέλεση

  • Σε μια χαμηλή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας καλά απ΄όλες τις πλευρές.

 

  • Προσθέτουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τον κόλιαντρο, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και σε 5 λεπτά σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ ρίχνουμε τις σταφίδες και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.

 

  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και σιγομαγειρεύουμε για 45 έως 50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.

 

  • Όση ώρα μαγειρεύουμε παρακολουθούμε μήπως χρειασθεί να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό. Στο τέλος θέλουμε το κρέας καλά ψημένο με πηχτή μελωμένη σάλτσα.

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: