Εκτέλεση
- Σε μια χαμηλή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας καλά απ΄όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τον κόλιαντρο, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και σε 5 λεπτά σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ ρίχνουμε τις σταφίδες και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και σιγομαγειρεύουμε για 45 έως 50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
- Όση ώρα μαγειρεύουμε παρακολουθούμε μήπως χρειασθεί να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό. Στο τέλος θέλουμε το κρέας καλά ψημένο με πηχτή μελωμένη σάλτσα.