Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες, τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και τη βάζουμε στη φωτιά να μαραθούν τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδο και τ’ αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη μισή ποσότητα νερού. Πετάμε το νερό, ξεπλένουμε τα κρεμμύδια, ( έτσι γίνεται το φαγητό πιο ελαφρύ) .

 

  • Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο και αφήνουμε να αχνιστούν καλά. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και νερό για να βράσουν τόσο ώστε να είναι σχεδόν έτοιμα. Μετά βάζουμε τα κρεμμύδια στο ταψί, τα φύλλα δάφνης από πάνω το ψάρι σε φέτες, ρίχνουμε και νεράκι αν είναι λίγο αυτό που έμεινε με τα κρεμμύδια (όχι πολύ όμως να μην κολυμπάει…). Το σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για μία ώρα περίπου. Προς το τέλος το ξεσκεπάζουμε για να πάρει λίγο χρώμα και το ψάρι.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών