Εκτέλεση

  • Βάζουμε λίγο νερό με τη μαγιά κ’ αφού διαλυθεί καλά προσθέτουμε όλα τα υλικά  και σιγά –  σιγά το νερό ενώ ζυμώνουμε. (Αν χρειαστεί κι άλλο νερό, προσθέτουμε ). Στη συνέχεια προσθέτουμε τους σπόρους λιναρόσπορο, chia, το θυμάρι και τη βρώμη (κρατάμε λίγο απ’ όλα για να πασπαλίσουμε στο τέλος το ψωμί) και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Πλάθουμε 1-2 φραντζολάκια (ανάλογα ποσά θέλουμε).

 

  • Τα τοποθετούμε στο ταψί  και τ’ αφήνουμε σε ζεστό μέρος   για 40 – 60 λεπτά περίπου μέχρι να φουσκώσουν.

 

  •  Αλείφουμε με λίγο νερό  από πάνω τα φραντζολάκια,  ρίχνουμε λίγους απ’ τους σπόρους, βρώμη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά .

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών