Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού και το αλατοπίπερο. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις σαρδέλες και τις βουτάμε στο λαδολέμονο.

 

  • Βάζουμε λίγα φιλαράκια δενδρολίβανου  σε κάθε αμπελόφυλλο, τυλίγουμε μία – μία σαρδέλα και τις βάζουμε σε σειρά τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα ταψάκι.

 

  • Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς  στο γκριλ. Όταν ψηθούν από τη μία πλευρά τις αναποδογυρίζουμε και από την άλλη.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών