Εκτέλεση
- Κόκκινες καρδιές ζελέ με μαρμελάδα…για να στολίσουμε τις γλυκές μας δημιουργίες, όπως τούρτες, κέικ, κρέμες, παγωτά κ.α…. ή να τις απολαύσουμε σκέτες… Με λίγα υλικά στα γρήγορα και εύκολα!!!
- Σ’ ένα μπολ βάζουμε το κρύο νερό και ρίχνουμε τη ζελατίνη. Αφήνουμε να μουλιάσει 3 – 4 λεπτά. Προσθέτουμε το ζεστό νερό, τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε καλά για να διαλυθούν η ζελατίνη και η μαρμελάδα.
- Σουρώνουμε το μείγμα και το αδειάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι (υπολογίζουμε το μέγεθος αναλόγως με το πάχος που θέλουμε να έχουν οι καρδιές. Βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3 – 4 ώρες να παγώσει το ζελέ. Μόλις σταθεροποιηθεί και παγώσει το κόβουμε με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς.
- Έτοιμες οι καρδιές ζελέ για να στολίσουν τις γλυκές δημιουργίες μας…
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.