Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη ή το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα καρότα, ανακατεύουμε και σε 5΄ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό. Προσθέτουμε τις σταφίδες και τη μουστάρδα (αν θέλουμε) τους δίνει πικάντικη ωραία γεύση, ανακατεύουμε απαλά, σκεπάζουμε το τηγάνι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά άλλα 5΄ ή μέχρι να μελώσουν τα καρότα. Πρέπει να προσέξουμε να μη βράσουν πολύ και λιώσουν.